Lilla avsmakningsmenyn
Meny | Vinmeny | Exklusiv vinmeny |
Rökt inkokt rotselleri, rosmarin, sherryvinägergel samt sås på rostad rotselleri | 2023 Riesling, Trocken, Gröhl, Rheinhessen | 2022 Rieslig, Nonnenberg, George Breuer, Rheingau |
Burfångad havskräfta, butternutpumpa, pumpafrön serveras med havskräftsås och kräft petit choux | 2023 La Solitude, Famille Lançon, Côtes de Rhône | 2023 Domaine de la Solitude, Famille Lançon, Châteauneuf du Pape |
Örtpasta cavatelli, störkaviar och inlagd schalottenlök samt rökt smör buerre blanc | 2021 Grüner Veltliner, Langenlois, Gobelsburg, Kamptal | 2022 Grüner Veltliner, Smaragd, Rotes Tor, Franz Hirtzberger, Wachau |
Grillad marulk med karamelliserad blomkålspuré, Bellaverde, brysselkål samt oxsky med chinkiangvinäger | 2022 Santenay, Domaine Regnaudot | 2013 Corton Renardes, Grand Cru, Michel Mallard |
Tillval: Ost från montern med tillbehör + 175 kr | ||
Variation på blåbär med yoghurt, vit choklad serveras med bovetevåffla | 2020 Mas Amiel, Maury Grenat | 2019 Madoro, Maculan, Rosso Passito, Veneto |
1195 kr | + 695 kr | + 1395 kr |
Stora avsmakningsmenyn
Meny | Vinmeny | Exklusiv vinmeny |
Anklever au torchon med pärongel, svenskt inkokt päron, valnötter och päronkrisp | 2016 Château Raymond-Lafon, Famille Meslier, Sauternes | 1993 Château d´Yquem, Sauternes |
Rökt inkokt rotselleri, rosmarin, sherryvinägergel samt sås på rostad rotselleri | 2023 Riesling, Trocken, Gröhl, Rheinhessen | 2022 Rieslig, Nonnenberg, George Breuer, Rheingau |
Burfångad havskräfta, butternutpumpa, pumpafrön serveras med havskräftsås och kräft petit choux | 2023 La Solitude, Famille Lançon, Côtes de Rhône | 2023 Domaine de la Solitude, Famille Lançon, Châteauneuf du Pape |
Calvadosglaserad karré av Gråbogris med äppelpuré och störcaviar | 2017 Spätburgunder, Eichelberg, Steitz, Rheinhessen | 2009 Pinot Noir, Querbach, Rheingau |
Grillad marulk med karamelliserad blomkålspuré, Bellaverde, brysselkål samt oxsky med chinkiangvinäger | 2020 Santenay, Domaine Regnaudot | 2013 Corton Renardes, Grand Cru, Michel Mallard |
6 mån hängmörad Skövdebiff med variation på kantareller serveras med klarifierad mjölkgel och oxtalgemulsion | 2018 Château Beau-Site Haut-Vignoble, St-Estèphe | 2012 Château Giscours, Margaux |
Tillval: Ost från montern med tillbehör + 175 kr | ||
Variation på blåbär med yoghurt, vit choklad serveras med bovetevåffla | 2020 Mas Amiel, Maury Grenat | 2019 Madoro, Maculan, Rosso Passito, Veneto |
Mandelparfait med vete- och kakaokrisp serveras med karamelliserad vaniljglass | Pineau des Charentes, Jean-Luc Pasquet | Pineau des Charentes, Très Vieux, Normandin Mercier |
1595 kr | + 995 kr | + 2250 kr |