Lilla avsmakningsmenyn
Meny | Vinmeny | Exklusiv vinmeny |
Rökt inkokt rotselleri, rosmarin, sherryvinägergel samt sås på rostad rotselleri | 2023 Riesling, Trocken, Gröhl, Rheinhessen | 2022 Rieslig, Rauenthal Nonnenberg, George Breuer, Rheingau |
Burfångad havskräfta, butternutpumpa, pumpafrön serveras med havskräftsås och kräft petit choux | 2023 La Solitude, Famille Lançon, Côtes de Rhône | 2023 Domaine de la Solitude, Famille Lançon, Châteauneuf du Pape |
Örtraviolo fylld med Gammelknas och blåmussla, serveras med bläckfisk och en blåmusselconsommé | 2018 Châteaux Carbonnieux, Croix de Carbonnieux, Pessac-Léognan | 2014 Château Carbonnieux, Pessac-Léognan |
Hälleflundra pocherad i brynt smör, ragu på cocobönor, färsk vintertryffel samt sotat inlagd pärllök | 2020 Pinot Noir, Starmont Vineyards, Californien | 2013 Corton Renardes, Grand Cru, Michel Mallard |
Tillval: Ost från montern med tillbehör + 175 kr | ||
Variation på blåbär med yoghurt, vit choklad serveras med bovetevåffla | 2020 Mas Amiel, Maury Grenat | 2020 Mas Amiel, Charles Dupuy, Parcelle Cabirou de 1914, Maury Grenat |
1195 kr | + 695 kr | + 1395 kr |
Stora avsmakningsmenyn
Meny | Vinmeny | Exklusiv vinmeny |
Anklever au torchon med chokladgel, inkoka plommon, vinägerkrisp | 2016 Château Raymond-Lafon, Famille Meslier, Sauternes | 1995 Château d´Yquem, Sauternes |
Rökt inkokt rotselleri, rosmarin, sherryvinägergel samt sås på rostad rotselleri | 2023 Riesling, Trocken, Gröhl, Rheinhessen | 2022 Rieslig, Rauenthal Nonnenberg, George Breuer, Rheingau |
Burfångad havskräfta, butternutpumpa, pumpafrön serveras med havskräftsås och kräft petit choux | 2023 La Solitude, Famille Lançon, Côtes de Rhône | 2023 Domaine de la Solitude, Famille Lançon, Châteauneuf du Pape |
Calvadosglaserad karré av Gråbogris med äppelpuré och störcaviar | 2017 Spätburgunder, Eichelberg, Steitz, Rheinhessen | 2009 Pinot Noir, Querbach, Rheingau |
Hälleflundra pocherad i brynt smör, ragu på cocobönor, färsk vintertryffel samt sotat inlagd pärllök | 2020 Pinot Noir, Starmont Vineyards, Californien | 2013 Corton Renardes, Grand Cru, Michel Mallard |
Svensk anka med rödbetsterrine bakad i ankfett, krispigt anklår, rödbetsemulsion samt anksky | 2020 Dolcetto d’Alba, Luciano Sandrone, Piemonte | 2017 Barolo, Via Nuova, Chiara Boschis, E.Pira & Figli, Piemonte |
Tillval: Ost från montern med tillbehör + 175 kr | ||
Variation på blåbär med yoghurt, vit choklad serveras med bovetevåffla | 2020 Mas Amiel, Maury Grenat | 2020 Mas Amiel, Charles Dupuy, Parcelle Cabirou de 1914, Maury Grenat |
Fermenterad citron med pekannöt och svart citron serveras med chokladsorbet | Pineau des Charentes, Jean-Luc Pasquet | Pineau des Charentes, Très Vieux, Normandin Mercier |
1595 kr | + 995 kr | + 2250 kr |