Lilla avsmakningsmenyn
Meny | Vinmeny | Exklusiv vinmeny |
Störkaviar med svenska Belugalinser, blåmussla, champagnevinägergel samt blomkålsskum | 2021 Chablis, Cuvée Antoine, Pisse-Loup | 2020 Pernand Vergelesses, 1er Cru, Sous Frétille, Pavelot, Bourgogne |
Sotad havskräfta med inkokt kålrabbi, kräftemulsion, limeolja samt havskräftconsommé | 2018 La Croix de Carbonnieux, Pessac-Léognan | 2014 Château Carbonnieux, Pessac-Léognan, Bordeaux |
Pasta Cavatelli med trattkantareller, hösttryffel och sauce nage samt mild chiliolja | 2013 Beaujolais-Villages, Dom de Fines Graves, Evelyne Janodet | 1992 Pommard, Robert Ampeau |
Kolgrillad marulksfilé serveras med potatisterrine, krispigt kycklingskin, Savoykål samt rödvinssky med bottarga | 2014 Château Le Cédre d`Arthus, Bordeaux Supérieur | 2012 Château Giscours, Margaux |
Tillval: Ost från montern med tillbehör +160 kr | ||
Baba med skum på apelsin, kanderad apelsin serveras med karamelliserad vaniljglass | 2018 Moscatel de Setúbal, Alambre, Portugal | 20y Moscatel de Setúbal, Alambre, Portugal |
1195 kr | + 695 kr | + 1395 kr |
Stora avsmakningsmenyn
Meny | Vinmeny | Exklusiv vinmeny |
Anklever au torchon med sauterneskräm, svenska vinägerinkokta päron, pistaschnötter och krisp | 2016 Château Raymond-Lafon, Famille Meslier, Sauternes | 1994 Château d´Yquem, Sauternes |
Störkaviar med svenska Belugalinser, blåmussla, champagnevinägergel samt blomkålsskum | 2021 Chablis, Cuvée Antoine, Pisse-Loup | 2020 Pernand Vergelesses, 1er Cru, Sous Frétille, Pavelot, Bourgogne |
Sotad havskräfta med inkokt kålrabbi, kräftemulsion, limeolja samt havskräftconsommé | 2018 La Croix de Carbonnieux, Pessac-Léognan, Bordeaux | 2014 Château Carbonnieux, Pessac-Léognan, Bordeaux |
Pasta Cavatelli med trattkantareller, hösttryffel och sauce nage samt mild chiliolja | 2013 Beaujolais-Villages, Dom de Fines Graves, Evelyne Janodet | 1992 Pommard, Robert Ampeau |
Kolgrillad marulksfilé serveras med potatisterrine, krispigt kycklingskin, Savoykål samt rödvinssky med bottarga | 2014 Château Le Cédre d`Arthus, Bordeaux Supérieur | 2012 Château Giscours, Margaux |
Svensk ryggbiff hängmörad 40 dagar serveras med rotselleri, pärlök och oxsvansky smaksatt med Chinkiangvinäger | 2019 Côtes-du-Rhône Rouge, Domaine Charvin | 2018 Châteauneuf-du –Pape, Domaine Charvin |
Tillval: Ost från montern med tillbehör +160 kr | ||
Vit chokladcremeux med granité på harsyra och rostad vit choklad | 2022 Bricco Quaglia, Moscato d´Asti, La Spinetta, Piemonte | 2021 Santo Stefano Belbo, Moscato d´Asti, Ceretto, Piemonte |
Baba med skum på apelsin, kanderad apelsin serveras med karamelliserad vaniljglass | 2018 Moscatel de Setúbal, Alambre, Portugal | 20y Moscatel de Setúbal, Alambre, Portugal |
1495 kr | + 995 kr | + 2250 kr |