Lilla avsmakningsmenyn
Meny | Vinmeny | Exklusiv vinmeny |
Vit sparris serveras med klariferad mjölkgel, störkaviar, vanilj samt beurre blanc | 2021 Apotheke Riesling, Kabinet, Loersch, Mosel | 2023 Riesling, Scharzhof, Egon Müller, Mosel |
Brödtäckt burfångad havskräfta serveras med havskräftbuljong, dill samt citronemulsion | 2023 Chàteau de Tracy, Pouilly-Fumé, Loire | 2017 101 Rangs, Chàteau de Tracy, Pouilly-Fumé, Loire |
Gnocchi på Efterglöd serveras med Kalix löjrom samt potatiskrisp, sås på Efterglöd och 24 mån Gruyère | 2021 Langenlois, Grüner Veltliner, Gobelsburg, Kamptal | 2023 Grüner Veltliner, Rotes Tor, Smaragd, Franz Hirtzberger, Wachau |
Smörstekt torsk med grillad blåmussla, fänkålspuré, torkat torskskinn samt rostad torskvelouté | 2022 Maranges, Dom Regnaudot | 1992 Pommard, Domaine Robert Ampeau |
Tillval: Ost från montern med tillbehör + 175 kr | ||
Pumpakaka med syrad grädde samt apelsingel serveras med stjärnanisglass samt crème anglaise | 2015 Jose Maria da Fonseca, Alambre, Moscatel de Setúbal | NV Jose Maria da Fonseca, Alambre 20 anos, Moscatel de Setúbal |
1195 kr | + 745 kr | + 1495 kr |
Stora avsmakningsmenyn
Meny | Vinmeny | Exklusiv vinmeny |
Anklever au torchon med chokladgel, inkoka plommon, vinägerkrisp | 2022 Château Baulac Dodijos, Sauternes | 1991 Château d´Yquem, Sauternes |
Vit sparris serveras med klariferad mjölkgel, störkaviar, vanilj samt beurre blanc | 2021 Apotheke Riesling, Kabinet, Loersch, Mosel | 2023 Riesling, Scharzhof, Egon Müller, Mosel |
Brödtäckt burfångad havskräfta serveras med havskräftbuljong, dill samt citronemulsion | 2023 Chàteau de Tracy, Pouilly-Fumé, Loire | 2017 101 Rangs, Chàteau de Tracy, Pouilly-Fumé, Loire |
Friterad kalvbräss med syrad kålrabbi och torkad svamp serveras med kyckling- och oxemulsion | 2022 Spätburgunder, Kalkmergel, Carl Koch, Rheinhessen | 2009 Pinot Noir, Querbach, Rheingau |
Smörstekt torsk med grillad blåmussla, fänkålspuré, torkat torskskinn samt rostad torskvelouté | 2022 Maranges, Dom Regnaudot | 1992 Pommard, Domaine Robert Ampeau |
Svensk lammsadel, toppmurkla fylld med kyckling och harissa serveras med tomatkrisp, tomatgel, tomatsky | 2019 Côtes du Rhône, Charvin | 2020 Croix de Bois, Châteauneuf- du-Pape, Chapoutier Rhône |
Tillval: Ost från montern med tillbehör + 175 kr | ||
Pumpakaka med syrad grädde samt apelsingel serveras med stjärnanisglass samt crème anglaise | 2015 Jose Maria da Fonseca, Alambre, Moscatel de Setúbal | NV Jose Maria da Fonseca, Alambre 20 anos, Moscatel de Setúbal |
Fermenterad citron med pekannöt och svart citron serveras med chokladsorbet | NV Pineau des Charentes, Jean-Luc Pasquet | NV Pineau des Charentes, Très Vieux, Normandin Mercier |
1595 kr | + 1095 kr | + 2395 kr |