Lilla avsmakningsmenyn
| Meny | Vinmeny | Exklusiv vinmeny |
| Yoghurtpannacotta med jordärtskockasås, störkaviar samt picklad jordärtskocka | 2021 Apotheke Riesling, Kabinet, Loersch, Mosel | 2023 Riesling, Scharzhof, Egon Müller, Mosel |
| Smörstekt pilgrimsmussla från Frøya med rotselleriskum, äpple, rosmarin och Kalix löjrom | 2019 Granito, Semillon, Batuco Estate, Bouchon, Chile | 2018 Asphodele, Château Climens, Bordeaux Blanc Sec |
| Tortellini med krabba och 28+ egna ricotta samt sås på grillad paprika och brunkrabba | 2023 La Solitude, Famille Lançon, Côtes du Rhône | 2021 Hermitage Blanc, Chante-Alouette, Chapoutier, Rhône |
| Mälargös bakad i rostat kycklingsmör, karamelliserad blomkålspure samt sås med jalapeño och blåmussla | 2022 Maranges, Dom Regnaudot | 1997 Pommard, Domaine Robert Ampeau |
| Tillval: Ost från montern med tillbehör + 175 kr | ||
| Pumpakaka med syrad grädde samt apelsingel serveras med stjärnanisglass samt kyld crème anglaise | 2015 Jose Maria da Fonseca, Alambre, Moscatel de Setúbal | NV Jose Maria da Fonseca, Alambre 20 anos, Moscatel de Setúbal |
| 1195 kr | + 745 kr | + 1495 kr |
Stora avsmakningsmenyn
| Meny | Vinmeny | Exklusiv vinmeny |
| Anklever au torchon med variation på Victoriaplommon samt mjölkkokt mandel | 2014 Château Raymond-Lafon, Sauternes | 1991 Château d´Yquem, Sauternes |
| Yoghurtpannacotta med jordärtskockasås, störkaviar samt picklad jordärtskocka | 2021 Apotheke Riesling, Kabinet, Loersch, Mosel | 2023 Riesling, Scharzhof, Egon Müller, Mosel |
| Smörstekt pilgrimsmussla från Frøya med rotselleriskum, äpple, rosmarin och Kalix löjrom | 2019 Granito, Semillon, Batuco Estate, Bouchon, Chile | 2018 Asphodele, Château Climens, Bordeaux Blanc Sec |
| Friterad kalvbräss med syrad kålrabbi och torkad svamp serveras med kyckling- och oxemulsion | 2022 Spätburgunder, Kalkmergel, Carl Koch, Rheinhessen | 2009 Pinot Noir, Querbach, Rheingau |
| Mälargös bakad i rostat kycklingsmör, karamelliserad blomkålspure samt sås med jalapeño och blåmussla | 2022 Maranges, Dom Regnaudot | 1997 Pommard, Domaine Robert Ampeau |
| Svenskt ankbröst med rökt gulbetspuré, inkokt gulbeta, inlagd kantarell samt pomerans och anksky | 2022 Côtes du Rhône, Charvin | 2020 Croix de Bois, Châteauneuf- du-Pape, Chapoutier Rhône |
| Tillval: Ost från montern med tillbehör + 175 kr | ||
| Pumpakaka med syrad grädde samt apelsingel serveras med stjärnanisglass samt kyld crème anglaise | 2015 Jose Maria da Fonseca, Alambre, Moscatel de Setúbal | NV Jose Maria da Fonseca, Alambre 20 anos, Moscatel de Setúbal |
| Karamelliserat äpple med calvados och dillfrön serveras med vanilj och äppelglass samt dillolja | NV Pommeau de Normandie, Boulard | NV Pommeau de Normandie, Christian Drouin |
| 1695 kr | + 1195 kr | + 2495 kr |
Michelin star restaurant