Lilla avsmakningsmenyn
Meny | Vinmeny | Exklusiv vinmeny |
Störkaviar med svenska Belugalinser, blåmussla, champagnevinägergel samt blomkålsskum | 2021 Chablis, Cuvée Antoine, Pisse-Loup | 2021 Pernand Vergelesses, 1er Cru, Sous Frétille, Pavelot |
Smörstekt norsk pilgrimsmussla med pumpaglaze, pilgrimsmousseline, inlagd kålrabbi och hjärtmusselvelouté | 2018 La Croix de Carbonnieux, Pessac-Léognan, Bordeaux | 2014 Château Carbonnieux, Pessac-Léognan |
Pasta Cavatelli med ostronskivling, vintertryffel och sauce nage samt mild chiliolja | 2014 Dolcetto d’Alba, Luciano Sandrone, Piemonte | 2019 Barolo, La Serra, Alberto Voerzio |
Smörstekt skrei, kycklingemulsion med rökt skreislag, rökt pilgrimsmusselroms hollandaise och skysås | 2021 Maranges, Domaine J.C. Regnaudot, Bourgogne | 1992 Pommard, Robert Ampeau |
Tillval: Ost från montern med tillbehör +160 kr | ||
Bavaroise smaksatt med kefir serveras med pekannöt, blodapelsinsorbet, tagetes samt citrussås | 2022 Bricco Quaglia, Moscato d´Asti, La Spinetta, Piemonte | 2021 Santo Stefano Belbo, Moscato d´Asti, Ceretto |
1195 kr | + 695 kr | + 1395 kr |
Stora avsmakningsmenyn
Meny | Vinmeny | Exklusiv vinmeny |
Anklever au torchon med gel på portvin, svenska vinägerinkokta päron, pistaschnötter och vetekrisp | 2016 Château Raymond-Lafon, Famille Meslier, Sauternes | 1993 Château d´Yquem, Sauternes |
Störkaviar med svenska Belugalinser, blåmussla, champagnevinägergel samt blomkålsskum | 2021 Chablis, Cuvée Antoine, Pisse-Loup | 2021 Pernand Vergelesses, 1er Cru, Sous Frétille, Pavelot |
Smörstekt norsk pilgrimsmussla med pumpaglaze, pilgrimsmousseline, inlagd kålrabbi och hjärtmusselvelouté | 2018 La Croix de Carbonnieux, Pessac-Léognan, Bordeaux | 2014 Château Carbonnieux, Pessac-Léognan |
Kalvbräss med inkokt rotselleri, krispig ostronskivling, färsk vintertryffel och Madeirasås smaksatt med anklever | 2021 Spätburgunder, Kalkmergel, Carl Koch, Rheinhessen | 2017 Spätburgunder, Fürfeld Eichelberg, Weingut Steitz |
Smörstekt skrei, kycklingemulsion med rökt skreislag, rökt pilgrimsmusselroms hollandaise och skysås | 2021 Maranges, Domaine J.C. Regnaudot, Bourgogne | 1992 Pommard, Robert Ampeau |
Vaktel med toppmurkla, smörad vaktelsky samt grillat lår serverat med rostad schalottenlöksemulsion och jordärtskocka | 2014 Dolcetto d’Alba, Luciano Sandrone, Piemonte | 2017 Barolo, Mosconi, Chiara Boschis, E.Pira & Figli |
Tillval: Ost från montern med tillbehör +160 kr | ||
Bavaroise smaksatt med kefir serveras med pekannöt, blodapelsinsorbet, tagetes samt citrussås | 2022 Bricco Quaglia, Moscato d´Asti, La Spinetta, Piemonte | 2021 Santo Stefano Belbo, Moscato d´Asti, Ceretto |
Mandelkaka med mörkchokladganasch samt chokladgel, kanderade kaffebönor, vit espressoglass | 5år Colombo Reserva, Justinos, Madeira | 10år Malvasia Reserva, Justinos, Madeira |
1495 kr | + 995 kr | + 2250 kr |