Lilla avsmakningsmenyn
Meny | Vinmeny | Exklusiv vinmeny |
Inkokt palsternacka, gravad citron med störkaviar samt sås på råsaftad palsternacka och mandel | 2023 Westhofener Weisser Burdunder, Trocken, Neef Emmich, Rheinhessen | 2000 Bourgogne Blanc, Leroy |
Brödtäckt burfångad havskräfta serveras med havskräftbuljong, dill samt citronemulsion | 2023 Chàteau de Tracy, Pouilly-Fumé, Loire | 2017 101 Rangs, Chàteau de Tracy, Pouilly-Fumé, Loire |
Örtraviolo fylld med Gammelknas och blåmussla, serveras med bläckfisk och en blåmusselconsommé | 2021 Château Marjosse, Entre-Deux-Mers | 2019 Château Carbonnieux, Pessac-Léognan |
Hälleflundra pocherad i brynt smör, ragu på cocobönor, färsk vintertryffel samt sotad inlagd pärllök | 2020 Pinot Noir, Starmont Vineyards, Kalifornien | 1992 Pommard, Domaine Robert Ampeau |
Tillval: Ost från montern med tillbehör + 175 kr | ||
Pumpakaka med syrad grädde samt apelsingel serveras med stjärnanisglass samt crème anglaise | 2015 Jose Maria da Fonseca, Alambre, Moscatel de Setúbal | NV Jose Maria da Fonseca, Alambre 20 anos, Moscatel de Setúbal |
1195 kr | + 695 kr | + 1395 kr |
Stora avsmakningsmenyn
Meny | Vinmeny | Exklusiv vinmeny |
Anklever au torchon med chokladgel, inkoka plommon, vinägerkrisp | 2016 Château Raymond-Lafon, Famille Meslier, Sauternes | 1995 Château d´Yquem, Sauternes |
Inkokt palsternacka, gravad citron med störkaviar samt sås på råsaftad palsternacka och mandel | 2023 Westhofener Weisser Burdunder, Trocken, Neef Emmich, Rheinhessen | 2000 Bourgogne Blanc, Leroy |
Brödtäckt burfångad havskräfta serveras med havskräftbuljong, dill samt citronemulsion | 2023 Chàteau de Tracy, Pouilly-Fumé, Loire | 2017 101 Rangs, Chàteau de Tracy, Pouilly-Fumé, Loire |
Friterad kalvbräss med syrad kålrabbi och torkad svamp serveras med kyckling- och oxemulsion | 2022 Spätburgunder, Kalkmergel, Carl Koch, Rheinhessen | 2009 Pinot Noir, Querbach, Rheingau |
Hälleflundra pocherad i brynt smör, ragu på cocobönor, färsk vintertryffel samt sotad inlagd pärllök | 2020 Pinot Noir, Starmont Vineyards, Kalifornien | 1992 Pommard, Domaine Robert Ampeau |
Svensk hjortsadel, hjortconfit och Savoykål serveras med gravad svamp och blåbärssky | 2022 Il Principe, Langhe Nebbiolo, Michele Chiarlo, Piemonte | 2017 Barolo, Via Nuova, Chiara Boschis, E.Pira & Figli, Piemonte |
Tillval: Ost från montern med tillbehör + 175 kr | ||
Pumpakaka med syrad grädde samt apelsingel serveras med stjärnanisglass samt crème anglaise | 2015 Jose Maria da Fonseca, Alambre, Moscatel de Setúbal | NV Jose Maria da Fonseca, Alambre 20 anos, Moscatel de Setúbal |
Fermenterad citron med pekannöt och svart citron serveras med chokladsorbet | NV Pineau des Charentes, Jean-Luc Pasquet | NV Pineau des Charentes, Très Vieux, Normandin Mercier |
1595 kr | + 995 kr | + 2250 kr |