Lilla avsmakningsmenyn
Meny | Vinmeny | Exklusiv vinmeny |
Störkaviar med syrad svensk gurka, eldad grön sparris samt blåmussla och persilja | 2019 Château Climens, Asphodèle, Bordeaux | 2014 Château Carbonnieux, Pessac-Léognan, Bordeaux |
Lättrökt makrill med färska och fermenterade tomater, spansk körvel och inlagda gröna jordgubbar | 2020 Chablis, Cuvée Antoine, Pisse-Loup | 2019 Pernand Vergelesses, 1er Cru, Sous Frétille, Pavelot, Bourgogne |
Bakad vit sparris med kvitten, torkad torskrom samt färska örter och ostvelouté | 2008 Riesling Classic, Sur Lie, Querbach, Rheingau | 2006 Milestone Riesling, Oestrich Doosberg, Querbach, Rheingau |
Bakad röding med persiljerot, glasrabarber och dill serveras med beurre blanc | 2018 Starmont Winery, Chardonnay, Carneros | 2018 Mount Eden Vinyards, Chardonnay, Santa Cruz Mountains |
Tillval: Ost från montern med tillbehör +160 kr | ||
Bakad svensk rabarber, kräm och consommé serveras med grön kardemummaglass | 2021 Domaine des Baumard, Carte d'Or, Loire | 2010 Domaine des Baumard, Quarts de Chaume, Loire |
1095 kr | + 695 kr | + 1395 kr |
Stora avsmakningsmenyn
Meny | Vinmeny | Exklusiv vinmeny |
Anklever au torchon med karamelliserad endiv, pistagenötter och fermenterad honung | 2016 Château Raymond-Lafon, Famille Meslier, Sauternes | 1994 Château d´Yquem, Sauternes |
Störkaviar med syrad svensk gurka, eldad grön sparris samt blåmussla och persilja | 2019 Château Climens, Asphodèle, Bordeaux | 2014 Château Carbonnieux, Pessac-Léognan, Bordeaux |
Lättrökt makrill med färska och fermenterade tomater, spansk körvel och inlagda gröna jordgubbar | 2020 Chablis, Cuvée Antoine, Pisse-Loup | 2019 Pernand Vergelesses, 1er Cru, Sous Frétille, Pavelot, Bourgogne |
Bakad vit sparris med kvitten, torkad torskrom samt färska örter och ostvelouté | 2008 Riesling Classic, Sur Lie, Querbach, Rheingau | 2006 Milestone Riesling, Oestrich Doosberg, Querbach, Rheingau |
Bakad röding med persiljerot, glasrabarber och dill serveras med beurre blanc | 2018 Starmont Winery, Chardonnay, Carneros | 2018 Mount Eden Vinyards, Chardonnay, Santa Cruz Mountains |
Kolgrillad svensk lammsadel med grön sparris, gurka, rostat kycklingskinn och lammsky | 2014 Château Le Cédre d`Arthus, Bordeaux Supérieur | 1998 Château du Tertre, Margaux, Bordeaux |
Tillval: Ost från montern med tillbehör +160 kr | ||
Vit chokladcremeux med granité på harsyra och rostad vit choklad | 2022 Bricco Quaglia, Moscato d´Asti, La Spinetta, Piemonte | 2021 Santo Stefano Belbo, Moscato d´Asti, Ceretto, Piemonte |
Bakad svensk rabarber, kräm och consommé serveras med grön kardemummaglass | 2021 Domaine des Baumard, Carte d'Or, Loire | 2010 Domaine des Baumard, Quarts de Chaume, Loire |
1395 kr | + 995 kr | + 2250 kr |