Lilla avsmakningsmenyn
Meny | Vinmeny | Exklusiv vinmeny |
Störkaviar med syrad svensk gurka, persilja samt consommé på blåmussla | 2021 Château Marjosse, Entre-Deux-Mers, Bordeaux | 2014 Château Carbonnieux, Pessac-Léognan, Bordeaux |
Lättrökt makrill med vinägrett av fermenterade tomater och grillad gräslök, rostat bovete | 2020 Chablis, Cuvée Antoine, Pisse-Loup | 2020 Pernand Vergelesses, 1er Cru, Sous Frétille, Pavelot, Bourgogne |
Variation av kål med svenska kantareller, mjölksyrad ramslök samt färsk sommartryffel | 2021 Nebbiolo, Mauro Molino, Langhe, Piemonte | 2014 Dolcetto d’Alba, Luciano Sandrone, Piemonte |
Bakad hälleflundra med rökt forellrom, färska ärtor och bönor, blomkålskräm serveras med beurre blanc | 2017 Starmont Winery, Chardonnay, Carneros | 2018 Mount Eden Vinyards, Chardonnay, Santa Cruz Mountains |
Tillval: Ost från montern med tillbehör +160 kr | ||
Bakad svensk rabarber, kräm och consommé serveras med grön kardemummaglass | 2021 Domaine des Baumard, Carte d'Or, Loire | 2010 Domaine des Baumard, Quarts de Chaume, Loire |
1195 kr | + 695 kr | + 1395 kr |
Stora avsmakningsmenyn
Meny | Vinmeny | Exklusiv vinmeny |
Anklever au torchon med karamelliserad endiv, pistagenötter och fermenterad honung | 2016 Château Raymond-Lafon, Famille Meslier, Sauternes | 1994 Château d´Yquem, Sauternes |
Störkaviar med syrad svensk gurka, persilja samt consommé på blåmussla | 2021 Château Marjosse, Entre-Deux-Mers, Bordeaux | 2014 Château Carbonnieux, Pessac-Léognan, Bordeaux |
Lättrökt makrill med vinägrett av fermenterade tomater och grillad gräslök, rostat bovete | 2020 Chablis, Cuvée Antoine, Pisse-Loup | 2020 Pernand Vergelesses, 1er Cru, Sous Frétille, Pavelot, Bourgogne |
Variation av kål med svenska kantareller, mjölksyrad ramslök samt färsk sommartryffel | 2021 Nebbiolo, Mauro Molino, Langhe, Piemonte | 2014 Dolcetto d’Alba, Luciano Sandrone, Piemonte |
Bakad hälleflundra med rökt forellrom, färska ärtor och bönor, blomkålskräm serveras med beurre blanc | 2017 Starmont Winery, Chardonnay, Carneros | 2018 Mount Eden Vinyards, Chardonnay, Santa Cruz Mountains |
Svensk anka med inkokt morot, körsbär, ankleverkräm, rostat kycklingskin och anksky | 2013 Beaujolais-Villages, Dom de Fines Graves, Evelyne Janodet | 2013 Le Rognet, Corton Grand Cru, Domaine Michel Mallard |
Tillval: Ost från montern med tillbehör +160 kr | ||
Vit chokladcremeux med granité på harsyra och rostad vit choklad | 2022 Bricco Quaglia, Moscato d´Asti, La Spinetta, Piemonte | 2021 Santo Stefano Belbo, Moscato d´Asti, Ceretto, Piemonte |
Bakad svensk rabarber, kräm och consommé serveras med grön kardemummaglass | 2021 Domaine des Baumard, Carte d'Or, Loire | 2010 Domaine des Baumard, Quarts de Chaume, Loire |
1495 kr | + 995 kr | + 2250 kr |