Lilla avsmakningsmenyn
Meny | Vinmeny | Exklusiv vinmeny |
Svensk Baerii störkaviar från Strömsnäsbruk, rostad jordärtskocka samt mandel- och skockasås | 2018 Château Ferrande, Graves | 2014 Château Carbonnieux, Pessac-Léognan |
Rotselleri med crème på osten Efterglöd, inlagda päron samt hasselnötter, citrontimjan och färsk tryffel | 2019 Au Bon Climat, Chardonnay, Santa Barbara County, Central Coast | 2018 Mount Eden, Chardonnay, Santa Cruz Mountains, Central Coast |
Lättpocherad havskräfta med pumpa, havtorn samt hollandaisesås med Piment d`Espelette | 2021 Artésis, Côtes du Rhône, Ogier | 2014 Crozes Hermitage, Les Rousses, Yves Cuilleron |
Grillad marulk med bakad purjolök, karamelliserad lökpuré, kålskott samt rostad marulks- och rödvinssky | 2020 Santenay, Dom Regnaudot & fils, Bourgogne | 2018 Le Rognet, Corton Grand Cru Maison Roche de Bellene, Bourgogne |
Tillval: Ost från montern med tillbehör +160 kr | ||
Vitchoklad och gräddfilscremeux, sorbet på svenska äpplen samt rostat bovete och maräng | 2018 Domaine des Baumard, Carte d'Or, Loire | 2010 Domaine des Baumard, Quarts de Chaume, Loire |
1095 kr | + 695 kr | + 1395 kr |
Stora avsmakningsmenyn
Meny | Vinmeny | Exklusiv vinmeny |
Anklever au torchon med sauternesmarinerade russin, pistage och inkokt lök | 2020 Château Baulac Dodijos, Sauternes | 1994 Château d´Yquem, Sauternes |
Svensk Baerii störkaviar från Strömsnäsbruk, rostad jordärtskocka samt mandel- och skockasås | 2018 Château Ferrande, Graves | 2014 Château Carbonnieux, Pessac-Léognan |
Rotselleri med crème på osten Efterglöd, inlagda päron samt hasselnötter, citrontimjan och färsk tryffel | 2019 Au Bon Climat, Chardonnay, Santa Barbara County, Central Coast | 2018 Mount Eden, Chardonnay, Santa Cruz Mountains, Central Coast |
Lättpocherad havskräfta med pumpa, havtorn samt hollandaisesås med Piment d`Espelette | 2021 Artésis, Côtes du Rhône, Ogier | 2014 Crozes Hermitage, Les Rousses, Yves Cuilleron |
Grillad marulk med bakad purjolök, karamelliserad lökpuré, kålskott samt rostad marulks- och rödvinssky | 2020 Santenay, Dom Regnaudot & fils, Bourgogne | 2018 Le Rognet, Corton Grand Cru Maison Roche de Bellene, Bourgogne |
Svensk vildand med grillad och glaserad rödbeta, fermenterad svamp-paste, sky på vildand med brynt smör | 2015 Château Beaumont, Haut Médoc | 2009 Château Talbot, St Julien |
Tillval: Ost från montern med tillbehör +160 kr | ||
Vitchoklad och gräddfilscremeux, sorbet på svenska äpplen samt rostat bovete och maräng | 2018 Domaine des Baumard, Carte d'Or, Loire | 2010 Domaine des Baumard, Quarts de Chaume, Loire |
Variation på Valrhona Guanajachoklad och tranbär | 2020 Maury Rouge, Mas Amiel | 1955 Rivesaltes, Gazes |
1395 kr | + 995 kr | + 2250 kr |
À la Carte
Förrätter
- 280 kr Rotselleri med crème på osten Efterglöd, inlagda päron samt hasselnötter, citrontimjan och färsk tryffel
- 295 kr Svensk Baerii störkaviar från Strömsnäsbruk,
rostad jordärtskocka samt mandel- och skockasås - 285 kr Anklever au torchon med sauternesmarinerade russin, pistage och inkokt lök
Varmrätter
- 300 kr Grillad rödbeta med bakad purjolök och kräm, fermenterad svamp-paste, sauterad kål samt beurre noisette med libbsticka
- 365 kr Grillad marulk med bakad purjolök, karamelliserad lökpuré, kålskott samt rostad marulks- och rödvinssky
- 375 kr Svensk vildand med grillad och glaserad rödbeta, fermenterad svamp-paste, sky på vildand med brynt smör
Ost och desserter
- 185 kr Ost från montern med tillbehör
- 165 kr Vitchoklad och gräddfilscremeux, sorbet på svenska äpplen samt rostat bovete och maräng
- 165 kr Variation på Valrhona Guanajachoklad och tranbär
Gruppmenyer
Alt. 1
- Störkaviar med rostad jordärtskocka samt mandel- och skockasås
- Svensk vildand med grillad och glaserad rödbeta, fermenterad svamp-paste, sky på vildand med brynt smör
- Vitchoklad och gräddfilscremeux, sorbet på svenska äpplen samt rostat bovete och maräng
775 kr
Alt. 2
- Rotselleri med crème på osten Efterglöd, inlagda päron samt hasselnötter, citrontimjan och färsk tryffel
- Grillad marulk med bakad purjolök, karamelliserad lökpuré, kålskott samt rostad marulks- och rödvinssky
- Variation på Valrhona Guanajachoklad och tranbär
765 kr
Vinpaket
- Vinpaket 450 kr
- Exklusivt Vinpaket 650 kr
Ost efter maten
- Ost från montern med tillbehör 160 kr