Lilla avsmakningsmenyn
Meny | Vinmeny | Exklusiv vinmeny |
Bakad äggula med brynt smörskum, rödlök, fänkål, gravad citron samt löjrom från Bröderna Person i Kalix | 2020 Chablis, Jean Dauvissat | 2018 Pernand Vergelesses, 1er Cru, Sous Frétille, Pavelot, Bourgogne |
Halstrad burfångad havskräfta serveras med inkokt vit sparris, citrusemulsion, espelette samt kräftconsommé | 2020 Riesling Trocken, Varidor, Carl Loewen, Mosel | 2020 Riesling, Maximin Herrenberg GG, Carl Loewen, Mosel |
Gnudi med Loke ost serveras med ramslök, Gammel Knas, pinjenöt och beurre monté på rökt smör | 2021 Côtes du Rhône, Guigal | 2014 Crozes-Hermitage, Les Rousses, Yves Cuilleron Rhône |
Mjölkpocherad Sterling hälleflundra serveras med purjolök, svensk miso, mandel, dragon och en rostad piggvarssky | 2019 Château Climens, Asphodele, Bordeaux | 2014 Château Carbonnieux, Pessac-Léognan |
Tillval: Ost från montern med tillbehör +155 kr | ||
Variation på rabarber serveras med yoghurtmousse, svenska jordgubbar från Hoffrekullen och honungstuile | 2018 Domaine des Baumard, Carte d'Or, Loire | 2010 Domaine des Baumard, Quarts de Chaume, Loire |
1075 kr | + 695 kr | + 1395 kr |
Stora avsmakningsmenyn
Meny | Vinmeny | Exklusiv vinmeny |
Anklever au torchon med rostad hasselnöt, hallon aigre doux samt brioch | 2018 Château Baulac Dodijos, Sauternes | 1997 Château d´Yquem, Sauternes |
Bakad äggula med brynt smörskum, rödlök, fänkål, gravad citron samt löjrom från Bröderna Person i Kalix | 2020 Chablis, Jean Dauvissat | 2018 Pernand Vergelesses, 1er Cru, Sous Frétille, Pavelot, Bourgogne |
Tartar på nötinnanlår från Skövde serveras med ostron, krassemajonnäs, picklad gurka samt Oscietra störcaviar | 2021 Grauburgunder Trocken, Carl Koch, Rheinhessen | 2019 Pinot Gris, Clos des Capucins, Weinbach Faller Alsace |
Halstrad burfångad havskräfta serveras med inkokt vit sparris, citrusemulsion, espelette samt kräftconsommé | 2020 Riesling Trocken, Varidor, Carl Loewen, Mosel | 2020 Riesling, Maximin Herrenberg GG, Carl Loewen, Mosel |
Mjölkpocherad Sterling hälleflundra serveras med purjolök, svensk miso, mandel, dragon och en rostad piggvarssky | 2019 Château Climens, Asphodele, Bordeaux | 2014 Château Carbonnieux, Pessac-Léognan |
Urbenad svensk lammsadel med lammbringa, ärtpuré, sotad grön sparris och tomatiserad lammsky | 2020 Nebbiolo, Langhe, Mauro Molino, Piemonte | 2016 Barbera d´Asti, Bricco della Bigotta, Braida Giacomo Bologna, Piemonte, magnum |
Tillval: Ost från montern med tillbehör +155:- | ||
Variation på rabarber serveras med yoghurtmousse, franska vilda jordgubbar och honungstuile | 2018 Domaine des Baumard, Carte d'Or, Loire | 2010 Domaine des Baumard, Quarts de Chaume, Loire |
Valrhona Guanajachokladkräm med pistasch, chokladjord och vit espressoglass | 2008 Banyuls Grand Cru, Domaine Baillaury La Cave de l'Abbé Rous | 1955 Rivesaltes, Gazes |
1295 kr | + 995 kr | + 1995 kr |
À la Carte
Förrätter
- 275 kr Tartar på nötinnanlår från Skövde serveras med ostron, krassemajonnäs, picklad gurka samt Oscietra störcaviar
- 265 kr Bakad äggula med brynt smörskum, rödlök, fänkål, gravad citron samt löjrom från Bröderna Person i Kalix
- 285 kr Anklever au torchon med rostad hasselnöt, hallon aigre doux samt brioch
Varmrätter
- 300 kr Gnudi med Loke ost serveras med ramslök, Gammel Knas, pinjenöt och beurre monté på rökt smör
- 355 kr Mjölkpocherad Sterling hälleflundra serveras med purjolök, svensk miso, mandel, dragon och en rostad piggvarssky
- 365 kr Urbenad svensk lammsadel med lammbringa, ärtpuré, sotad grön sparris och tomatiserad lammsky
Ost och desserter
- 185 kr Ost från montern med tillbehör
- 165 kr Valrhona Guanajachokladkräm med pistasch,
chokladjord och vit espressoglass
- 165 kr Variation på rabarber serveras med yoghurtmousse,
svenska jordgubbar från Hoffrekullen och honungstuile
Gruppmenyer
Alt. 1
- Halstrad burfångad havskräfta serveras med inkokt vit sparris, citrusemulsion, espelette samt kräftconsommé
- Urbenad svensk lammsadel med lammbringa, ärtpuré, sotad grön sparris och tomatiserad lammsky
- Valrhona Guanajachokladkräm med pistasch,
chokladjord och vit espressoglass
775 kr
Alt. 2
- Tartar på nötinnanlår från Skövde serveras med ostron, krassemajonnäs, picklad gurka samt Oscietra störcaviar
- Mjölkpocherad Sterling hälleflundra serveras med purjolök, svensk miso, mandel, dragon och en rostad piggvarssky
- Variation på rabarber serveras med yoghurtmousse,
svenska jordgubbar från Hoffrekullen och honungstuile
765 kr
Vinpaket
- Vinpaket 375 kr
- Exklusivt Vinpaket 575 kr
Ost efter maten
- Ost från montern med tillbehör + 145 kr