Visa navigation Boka

Sedan 1985

En inspirationskälla för nya smaker och intryck. Alltid med ambitionen att söka ny kunskap och förmedla våra erfarenheter till Er.

En högklassig matkultur utan överdriven högtidlighet. Men med stor respekt för vad säsongen har att erbjuda. Utan kompromisser.

Boka eller kontakta oss

Michelin Star Restaurant Michelin star restaurant
Stäng
Vi är stolta och glada över att kunna berätta att vi 
2024 har tilldelats en Michelinstjärna för det 34:e året i rad!
Vi har nu semesterstängt och öppnar åter den 21:a augusti
Välkommen att boka inför hösten och ha en skön sommar!

 

Mat

28+ har valt att arbeta med i huvudsak närproducerade och ekologiska råvaror som är i säsong. Dock med ett förbehåll: de skall klara våra högt ställda kvalitetskrav.

Vår tydliga säsongsanpassning leder till att menyerna omarbetas var 4:e – 6:e vecka. Vi anser att du som gäst skall ges en meny med hög upplevelsenivå. Detta ställer höga krav på köksarbetet och kreativiteten och det ser vi som en stor och spännande utmaning.

Nedan finner du vår a'la Carte, våra avsmakingsmenyer med eller utan vinpaket.
Gruppmenyer gäller för 6 personer eller fler, vilka beställs i-förväg, även dessa kan kompletteras med vinpaket. Gruppmenyerna serveras endast tisdag - fredag.

Vi ber er välja en gemensam meny för hela sällskapet.
Boka bord

Vår Vinbar och vinkällare

Vi är mycket stolta över vår Vinbar och vinkällare som har en ojämförbar bredd av viner från världens främsta producenter.

I vår nya Vinbar ges möjlighet att prova viner från källaren i olika prislägen, gärna tillsammans med delikatesser från köket. Förutom en perfekt miljö för lagring och provning av vin, bidrar stämningen till nya upplevelser av ost, choklad och whisky. För sällskap på 5-10 personer erbjuder vi vinprovningar för att njuta av fantastiska viner i den rätta miljön.

Sitt enskilt i vår Chambre Separée

Vid intima eller storslagna middagar finns möjlighet att sitta ostört i något av våra avskilda rum.

Boka en separée vid sidan av matsalen för 5-8 personer, eller en trappa upp för större sällskap på 10-20 personer.

Bokningsförfrågan

Stäng