Lilla avsmakningsmenyn
Meny | Vinmeny | Exklusiv vinmeny |
Löjrom från Bröderna Persson i Kalix serveras med syrad grädde, rödlök, grön sparris och potatiscrisp | 2019 Château Climens, Asphodele, Bordeaux | 2014 Château Carbonnieux, Pessac-Léognan |
Halstrad burfångad havskräfta serveras med inkokt vit sparris, citrusemulsion, espelette samt kräftconsommé | 2020 Riesling Trocken, Varidor, Carl Loewen, Mosel | 2020 Riesling, Maximin Herrenberg GG, Carl Loewen, Mosel |
Raviolo med Loke ost, confiterad schalottenlök, äggula serveras med Nagebuljong smaksatt med dragon | 2021 Côtes du Rhône Artésis, Ogier | 2014 Crozes-Hermitage, Les Rousses, Yves Cuilleron Rhône |
Mjölkpocherad Sterling hälleflundra serveras med majskräm, spritärtor och caviar samt rostad piggvarssås | 2018 Chablis, Cuvee Antoine, Domaine de Pisse-Loup | 2018 Pernand Vergelesses, 1er Cru, Sous Frétille, Pavelot, Bourgogne |
Tillval: Ost från montern med tillbehör +155 kr | ||
Jordgubbar från Hoffrekullen serveras med jordgubbsvinäger, flädermousse, smultronsorbet samt maräng | 2020 Brachetto d'Acqui, Braida di Giacomo Bologna, Piemonte | NV Brachetto Roero, Birbet, Malvira, Piemonte |
1075 kr | + 695 kr | + 1395 kr |
Stora avsmakningsmenyn
Meny | Vinmeny | Exklusiv vinmeny |
Anklever au torchon med rostad hasselnöt, hallon aigre doux samt brioch | 2018 Château Baulac Dodijos, Sauternes | 1997 Château d´Yquem, Sauternes |
Löjrom från Bröderna Persson i Kalix serveras med syrad grädde, rödlök, grön sparris och potatiscrisp | 2014 Château Climens, Asphodele, Bordeaux | 2014 Château Carbonnieux, Pessac-Léognan |
Tartar på nötinnanlår från Skövde serveras med ostron, krassemajonnäs, picklad gurka samt Oscietra störcaviar | 2021 Grauburgunder Trocken, Carl Koch, Rheinhessen | 2019 Pinot Gris, Clos des Capucins, Weinbach Faller Alsace |
Halstrad burfångad havskräfta serveras med inkokt vit sparris, citrusemulsion, espelette samt kräftconsommé | 2020 Riesling Trocken, Varidor, Carl Loewen, Mosel | 2020 Riesling, Maximin Herrenberg GG, Carl Loewen, Mosel |
Mjölkpocherad Sterling hälleflundra serveras med majskräm, spritärtor och caviar samt rostad piggvarssås | 2018 Chablis, Cuvee Antoine, Domaine de Pisse-Loup | 2018 Pernand Vergelesses, 1er Cru, Sous Frétille, Pavelot, Bourgogne |
Gårdskycklingbröst från Östergötland med mousseline och morotspuré i kålknyte serveras med en rostad kycklingsky | 2020 Santenay, Regnaudot, Bourgogne | 2017 Corton Rognet, Grand Cru, Maison Roche Bellene, Nicolas Potel |
Tillval: Ost från montern med tillbehör +155:- | ||
Jordgubbar från Hoffrekullen serveras med jordgubbsvinäger, flädermousse, smultronsorbet samt maräng | 2020 Brachetto d'Acqui, Braida di Giacomo Bologna, Piemonte | NV Brachetto Roero, Birbet, Malvira, Piemonte |
Valrhona Guanajachokladkräm med pistasch, chokladjord och vit espressoglass | 2020 Mas Amiel, Maury | 1955 Rivesaltes, Gazes |
1295 kr | + 995 kr | + 1995 kr |
À la Carte
Förrätter
- 275 kr Tartar på nötinnanlår från Skövde serveras med ostron, krassemajonnäs, picklad gurka samt Oscietra störcaviar
- 265 kr Löjrom från Bröderna Persson i Kalix serveras med syrad grädde, rödlök, grön sparris och potatiscrisp
- 285 kr Anklever au torchon med rostad hasselnöt, hallon aigre doux samt brioch
Varmrätter
- 300 kr Raviolo med Loke ost, confiterad schalottenlök, äggula serveras med Nagebuljong smaksatt med dragon
- 365 kr Mjölkpocherad Sterling hälleflundra serveras med
majskräm, spritärtor och caviar samt rostad piggvarssås
- 345 kr Gårdskycklingbröst från Östergötland med mousseline och morotspuré i kålknyte serveras med en rostad kycklingsky
Ost och desserter
- 185 kr Ost från montern med tillbehör
- 165 kr Valrhona Guanajachokladkräm med pistasch, chokladjord och vit espressoglass
- 165 kr Jordgubbar från Hoffrekullen serveras med jordgubbsvinäger, flädermousse, smultronsorbet samt maräng
Gruppmenyer
Alt. 1
- Halstrad burfångad havskräfta serveras med inkokt vit sparris, citrusemulsion, espelette samt kräftconsommé
- Gårdskycklingbröst från Östergötland med mousseline och morotspuré i kålknyte serveras med en rostad kycklingsky
- Valrhona Guanajachokladkräm med pistasch,
chokladjord och vit espressoglass
775 kr
Alt. 2
- Tartar på nötinnanlår från Skövde serveras med ostron, krassemajonnäs, picklad gurka samt Oscietra störcaviar
- Mjölkpocherad Sterling hälleflundra serveras med majskräm, spritärtor och caviar samt rostad piggvarssås
- Jordgubbar från Hoffrekullen serveras med jordgubbsvinäger, flädermousse, smultronsorbet samt maräng
765 kr
Vinpaket
- Vinpaket 375 kr
- Exklusivt Vinpaket 575 kr
Ost efter maten
- Ost från montern med tillbehör + 145 kr