Lilla avsmakningsmenyn
Meny | Vinmeny | Exklusiv vinmeny |
Inkokt palsternacka, gravad citron med störkaviar samt sås på råsaftad palsternacka och mandel | 2023 Westhofener Weisser Burgunder, Trocken, Neef Emmich, Rheinhessen | 2000 Bourgogne Blanc, Leroy |
Brödtäckt burfångad havskräfta serveras med havskräftbuljong, dill samt citronemulsion | 2023 Chàteau de Tracy, Pouilly-Fumé, Loire | 2017 101 Rangs, Chàteau de Tracy, Pouilly-Fumé, Loire |
Gnocchi på Efterglöd serveras med Kalix löjrom samt potatiskrisp, sås på Efterglöd och 24 mån Gruyère | 2021 Langenlois, Grüner Veltliner, Gobelsburg, Kamptal | 2023 Grüner Veltliner, Rotes Tor, Smaragd, Franz Hirtzberger, Wachau |
Smörstekt skrei med grillad blåmussla, fänkålspuré, torkat skreiskinn samt rostad torskvelouté | 2022 Maranges, Dom Regnaudot | 1992 Pommard, Domaine Robert Ampeau |
Tillval: Ost från montern med tillbehör + 175 kr | ||
Pumpakaka med syrad grädde samt apelsingel serveras med stjärnanisglass samt crème anglaise | 2015 Jose Maria da Fonseca, Alambre, Moscatel de Setúbal | NV Jose Maria da Fonseca, Alambre 20 anos, Moscatel de Setúbal |
1195 kr | + 745 kr | + 1495 kr |
Stora avsmakningsmenyn
Meny | Vinmeny | Exklusiv vinmeny |
Anklever au torchon med chokladgel, inkoka plommon, vinägerkrisp | 2016 Château Raymond-Lafon, Famille Meslier, Sauternes | 1991 Château d´Yquem, Sauternes |
Inkokt palsternacka, gravad citron med störkaviar samt sås på råsaftad palsternacka och mandel | 2023 Westhofener Weisser Burgunder, Trocken, Neef Emmich, Rheinhessen | 2000 Bourgogne Blanc, Leroy |
Brödtäckt burfångad havskräfta serveras med havskräftbuljong, dill samt citronemulsion | 2023 Chàteau de Tracy, Pouilly-Fumé, Loire | 2017 101 Rangs, Chàteau de Tracy, Pouilly-Fumé, Loire |
Friterad kalvbräss med syrad kålrabbi och torkad svamp serveras med kyckling- och oxemulsion | 2022 Spätburgunder, Kalkmergel, Carl Koch, Rheinhessen | 2009 Pinot Noir, Querbach, Rheingau |
Smörstekt skrei med grillad blåmussla, fänkålspuré, torkat skreiskinn samt rostad torskvelouté | 2022 Maranges, Dom Regnaudot | 1992 Pommard, Domaine Robert Ampeau |
Svensk hjortsadel, hjortconfit och Savoykål serveras med gravad svamp och blåbärssky | 2022 Il Principe, Langhe Nebbiolo, Michele Chiarlo, Piemonte | 2017 Barolo, Via Nuova, Chiara Boschis, E.Pira & Figli, Piemonte |
Tillval: Ost från montern med tillbehör + 175 kr | ||
Pumpakaka med syrad grädde samt apelsingel serveras med stjärnanisglass samt crème anglaise | 2015 Jose Maria da Fonseca, Alambre, Moscatel de Setúbal | NV Jose Maria da Fonseca, Alambre 20 anos, Moscatel de Setúbal |
Fermenterad citron med pekannöt och svart citron serveras med chokladsorbet | NV Pineau des Charentes, Jean-Luc Pasquet | NV Pineau des Charentes, Très Vieux, Normandin Mercier |
1595 kr | + 1095 kr | + 2395 kr |
À la Carte
Förrätter
- 315 kr Brödtäckt burfångad havskräfta serveras med havskräftbuljong, dill samt citronemulsion
- 305 kr Friterad kalvbräss med syrad kålrabbi och torkad svamp serveras med kyckling- och oxemulsion
- 325 kr Anklever au torchon med chokladgel, inkoka plommon, vinägerkrisp
- 295 kr Gnocchi på Efterglöd serveras med Kalix löjrom samt potatiskrisp, sås på Efterglöd och 24 mån Gruyère
Varmrätter
- 345 kr Grillad kejsarhatt med fånkålspuré, potatiskrisp samt sauce nage
- 445 kr Smörstekt skrei med grillad blåmussla, fänkålspuré, torkat skreiskinn samt rostad torskvelouté
- 415 kr Svensk hjortsadel, hjortconfit och Savoykål serveras med gravad svamp och blåbärssky
Ost och desserter
- 195 kr Ost från montern med tillbehör
- 175 kr Pumpakaka med syrad grädde samt apelsingel serveras med stjärnanisglass samt crème anglaise
- 175 kr Fermenterad citron med pekannöt och svart citron serveras med chokladsorbet
Gruppmenyer
Alt. 1
- Brödtäckt burfångad havskräfta serveras med havskräftbuljong, dill samt citronemulsion
- Svensk hjortsadel, hjortconfit och Savoykål serveras med gravad svamp och blåbärssky
- Pumpakaka med syrad grädde samt apelsingel serveras med stjärnanisglass samt crème anglaise
835 kr
Alt. 2
- Gnocchi på Efterglöd serveras med Kalix löjrom samt potatiskrisp, sås på Efterglöd och 24 mån Gruyère
- Smörstekt skrei med grillad blåmussla, fänkålspuré, torkat skreiskinn samt rostad torskvelouté
- Fermenterad citron med pekannöt och svart citron serveras med chokladsorbet
820 kr
Vinpaket
- Vinpaket 450 kr
- Exklusivt Vinpaket 650 kr
Ost efter maten
- Ost från montern med tillbehör 175kr