Lilla avsmakningsmenyn
Meny | Vinmeny | Exklusiv vinmeny |
Tysk vit sparris AA med vinägergel, mandel och Kalixlöjrom serveras med brynt smöremulsion | 2021 Grauburgunder, Trocken, Carl Koch, Rheinhessen | 2017 Pinot Gris, Reserve Personelle, Trimbach, Alsace |
Pumpaglaserad smörstekt norsk pilgrimsmussla med, pilgrimsmousseline, inlagd kålrabbi och hjärtmusselvelouté | 2018 La Croix de Carbonnieux, Pessac-Léognan, Bordeaux | 2014 Château Carbonnieux, Pessac-Léognan |
Örtpasta cavatelli, störkaviar och inlagd schalottenlök samt rökt smör buerre blanc | 2021 Grüner Veltliner, Langenlois, Gobelsburg, Kamptal | 2022 Grüner Veltliner, Smaragd, Rotes Tor, Franz Hirtzberger, Wachau |
Smörstekt torsk, kycklingemulsion med rökt torskslag, rökt pilgrimsmusselroms hollandaise och buljong | 2021 Maranges, Domaine J.C. Regnaudot, Bourgogne | 1992 Pommard, Robert Ampeau |
Tillval: Ost från montern med tillbehör +160 kr | ||
Bavaroise smaksatt med kefir serveras med pekannöt, blodapelsinsorbet, tagetes samt citrussås | 2022 Bricco Quaglia, Moscato d´Asti, La Spinetta, Piemonte | 2021 Santo Stefano Belbo, Moscato d´Asti, Ceretto |
1195 kr | + 695 kr | + 1395 kr |
Stora avsmakningsmenyn
Meny | Vinmeny | Exklusiv vinmeny |
Anklever au torchon med pärongel, svenskt inkokt päron, valnötter och päronkrisp | 2016 Château Raymond-Lafon, Famille Meslier, Sauternes | 1993 Château d´Yquem, Sauternes |
Tysk vit sparris AA med vinägergel, mandel och Kalixlöjrom serveras med brynt smöremulsion | 2021 Grauburgunder, Trocken, Carl Koch, Rheinhessen | 2017 Pinot Gris, Reserve Personelle, Trimbach, Alsace |
Pumpaglaserad smörstekt norsk pilgrimsmussla med, pilgrimsmousseline, inlagd kålrabbi och hjärtmusselvelouté | 2018 La Croix de Carbonnieux, Pessac-Léognan, Bordeaux | 2014 Château Carbonnieux, Pessac-Léognan |
Örtpasta cavatelli, störkaviar och inlagd schalottenlök samt rökt smör buerre blanc | 2022 Grüner Veltliner, Langenlois, Gobelsburg, Kamptal | 2022 Grüner Veltliner, Smaragd, Rotes Tor, Franz Hirtzberger, Wachau |
Smörstekt torsk, kycklingemulsion med rökt torskslag, rökt pilgrimsmusselroms hollandaise och buljong | 2021 Maranges, Domaine J.C. Regnaudot, Bourgogne | 1992 Pommard, Robert Ampeau |
Vaktel med toppmurkla, smörad vaktelsky samt grillat lår serverat med rostad schalottenlöksemulsion och jordärtskocka | 2014 Dolcetto d’Alba, Luciano Sandrone, Piemonte | 2017 Barolo, Mosconi, Chiara Boschis, E.Pira & Figli |
Tillval: Ost från montern med tillbehör +160 kr | ||
Bavaroise smaksatt med kefir serveras med pekannöt, blodapelsinsorbet, tagetes samt citrussås | 2022 Bricco Quaglia, Moscato d´Asti, La Spinetta, Piemonte | 2021 Santo Stefano Belbo, Moscato d´Asti, Ceretto |
Mandelkaka med mörkchokladganasch samt chokladgel, kanderade kaffebönor, vit espressoglass | 5år Colombo Reserva, Justinos, Madeira | 10år Malvasia Reserva, Justinos, Madeira |
1495 kr | + 995 kr | + 2250 kr |